Om os

New York er en modetøjsbutik for kvinder og mænd, der sælger masser af kendte brands, som Diesel. Superdry, Moves By Minimum, Gabba, mbym og mange flere. Vi har en butik I herningcentret på 150 m2 med 5 ansatte og butikken har eksisteret siden 2006.

Hos New York går vi meget op i, at give dig den bedste oplevelse og vi har god erfaring med at hjælpe vores kunder, da vi har haft butikken i mange år. Vores mission er at inspirere dig, ved at finde de musthaves og kombinationer som er rigtige for dig. Vi sætter en ære i at give dig den bedste service og man kan altid forvente at få en ærlig mening og samtidig elsker vi at have det sjovt med vores kunder.
Vi er altid klar med en personlig betjening og gode råd til hvordan tøjet kan styles både til hverdag og fest.
Vi har et stort sortiment til damer og herrer af både sko, tøj og accessories. Kort sagt har vi noget for enhver smag og til enhver lejlighed. Hvis du besøger vores butik i herningcentret er der altid gratis parkering hele året rundt og du kan shoppe så lang tid du har lyst uden panik alle ugens 7 dage.

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 97224480 i tidsrummet 10-18 eller skrive en mail til kundeservice@newyorkfashion.dk, hvis du har brug for hjælp eller vejledning.
Vi ønsker at være en personlig webshop, hvor du altid kan shoppe i ro og mag 24/7-365. Du kan altid se de nyeste varer på vores facebook side og instagram.

Vi glæder os rigtig meget til at hjælpe dig.