Levering og retur

Levering
Varer bestilt på vores webshop til levering, leveres kun i Danmark. Levering til Grønland eller Færøerne er desværre ikke mulig. Du har med Collect In Store mulighed for at afhente din bestilling i vores fysiske New York butik. Collect In Store er altid gratis uanset ordrestørrelse. Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter, at vi har modtaget din bestilling. Varer bestilt inden kl. 12.00 sendes normalt samme dag, som de er bestilt. Der kan ikke leveres på lørdage, søndage og helligdage. 

Hvis din ordre indeholder flere varer, vil den samlede ordre altid blive leveret samlet med udgangspunkt i den vare, som har længst leveringstid. 
Alle leveringer sendes med Postnord, til angivet leveringsadresse eller pakkebox.

Retunering
Har du modtaget din bestilling og mod forventning ikke være tilfreds med købet, kan du retunerer inden for 14 dage fra modtagelsestidspunktet.
Returnerede varer skal være i samme tilstand som da du modtog dem, og må altså ikke være beskadigede, snavsede, vaskede, modificerede eller lignende. Hvis returnerede varer viser tegn på noget sådant, udover hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på, hæfter du for forringelse af varens værdi eller returneringen kan afvises. Vi anslår en eventuel værdi ud fra en konkret vurdering af den returnerede vare. 

Betalingen for den eller de returnerede vare(r) vil blive tilbageført til den konto som betaling er sket fra, snarest muligt og under alle omstændigheder senest 14 dage efter vores modtagelse af din meddelelse om fortrydelse. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget vare(r)n(e) retur til inspektion, eller indtil du har fremlagt dokumentation for, at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst. 

Hvis du fortryder købet og returnerer varen i overensstemmelse med ovenstående betingelser, refunderer vi købsprisen, fratrukket eventuel værdiforringelse. På samme vis refunderes de evt. oprindelige forsendelsesomkostninger, altså de fragtomkostninger du måtte have betalt for at få varen tilsendt. Fragtomkostninger refunderes dog ikke hvis du returnerer dele af en samlet ordre. Medmindre du har givet os instruks om andet, vil vi foretage tilbagebetalingen under anvendelse af samme betalingsmiddel, som du benyttede til at foretage den oprindelige transaktion. Ved retunering, anbefaler vi at du har udfyldt og medsender returformularen, som du modtager sammne med din bestilling.

OBS! Gøres der brug af medsendte returlabel fratrækkes der fragtgebyr på 49 kr. fra samlet returbeløb.

Ved vareretunering, skal varen samt retursedlen tilbagesendes til:

New York Herningcentret
Merkurvej 97
7400 Herning